033-8880772

info@drenthadvies.nl

Boekhouding ZZP

Naast verzekeringen voor particulieren én bedrijven verzorgt L’arssurance Bedrijfsverzekeringen ook de boekhouding voor ZZP-ers. U wilt zich ongetwijfeld voornamelijk bezighouden met uw bedrijf en niet de rompslomp van een administratie erbij hebben. Desondanks is het wettelijk verplicht dat u dit bijhoudt. Om u hierin te ontzorgen, biedt L’arssurance Bedrijfsverzekeringen de mogelijkheid de boekhouding voor u te doen. Hieronder vindt u de meest voorkomende dienstverleningen.

BTW aangifte

Aan de hand van alle inkomsten en uitgaven stellen wij 4x per jaar de btw-aangifte op. Dat doen wij op basis van een digitale aanlevering van door u ontvangen en betaalde facturen. Wij controleren al deze facturen, boeken ze in en doen vervolgens een voorstel voor btw-aangifte. Een betrouwbare, snelle en gemakkelijke manier om aan de verplichting van uw omzetbelasting te voldoen.

Kwartaalrapportage

Behalve de btw-aangifte stellen wij ook kwartaalrapportages voor u op. Dit doen wij op basis van online beheer van uw administratie. Uit de resultaten ziet u direct hoe uw bedrijf ervoor staat en hoeveel belasting u mogelijk moet gaan betalen. Vallen de resultaten tegen, dan kunt u voortijd bijsturen.

Aangifte inkomstenbelasting

Jaarlijkse IB-aangifte doen is voor veel ZZP-ers een uitdaging in hun boekhouding. Toch is het van belang dat de aangifte voor de inkomstenbelasting op tijd bij de belastingdienst binnen is. Wij hebben expertise om op basis van uw administratie deze aangifte op te stellen. Daarnaast zoeken wij altijd naar wettelijke mogelijkheden die tot belastingbesparing kunnen leiden, zodat u hier de vruchten van plukt.

All-in ZZP pakket

L’arssurance Bedrijfsverzekeringen biedt de boekhouding voor ZZP-ers aan, in een all-in tarief dat start bij € 99,00 per maand op basis van een maximum van 300 inkoopfacturen per jaar. Wij bieden daarvoor ook de mogelijkheid om al uw uitgaande facturen goed en punctueel te controleren, zodat u geen inkomsten misloopt. Spreekt onze dienstverlening u aan en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Bel of mail ons voor een vrijblijvende afspraak.

Diensten

Boekhouding ZZP
Boekhouding MKB
Financial Lease
Loonadministratie
Belastingaangifte
Budgetcoacing/Budgetbeheer
Hypotheken

Formulieren

Boekhouding ZZP
Boekhouding MKB
Financial Lease
Loonadministratie

Documentatie

Boekhouding ZZP
Boekhouding MKB
Financial Lease
Loonadministratie

Contact gegevens
Industrieweg Zuid 22,
3958 VX Amerongen

T: 033-8880772
M: 06 13 71 53 53
E: info@drenthadvies.nl

Copyright 2021 Drenthadvies Bedrijfsverzekeringen - Alle Rechten Voorbehouden