033-8880772

info@drenthadvies.nl

Financial Lease

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij op het gebied van auto lease, financial occasion lease, private lease voor staterts en ZZP-ers of bedrijfswagen lease? Welkom bij L’arssurance Bedrijfsverzekeringen. Wij bieden verschillende leasevormen aan en zoeken met u naar de voordeligste oplossing. L’arssurance Bedrijfsverzekeringen is er voornamelijk voor u als ondernemer van het midden- en kleinbedrijf. Het leasen van een auto is bij L’arssurance Bedrijfsverzekeringen erg gemakkelijk. Op onze website treft u ren ruim aanbod van (tweedehands) auto’s aan.

Mobiliteitsoplossing

L’arssurance Bedrijfsverzekeringen staat voor praktische mobiliteitsoplossing voor ondernemers als u. Met ons lease-programma is het mogelijk om een personenauto, bedrijfswagen of occasions te leasen. U bepaalt wat u qua capaciteit nodig hebt en alle auto’s uit ons wagenpark zijn uit voorraad leverbaar. Dat is handig, want daardoor is uw leaseauto per direct beschikbaar en bent u met uw bedrijf meteen mobiel. U geeft in dat geval aan ons door naar welke auto(s) uw voorkeur uitgaat en binnen twee werkdagen bieden wij een leasevoorstel aan.

Leaseaanvraag

Elke leaseaanvraag neemt L’arssurance Bedrijfsverzekeringen serieus in behandeling. Ook wanneer u een auto op het oog hebt, die niet op onze site wordt aangeboden. In dat geval zorgen wij ervoor dat uw gewenste auto zo snel mogelijk gevonden wordt. Wij zoeken net zo lang, totdat wij de sleuteltjes van uw favoriete auto kunnen overhandigen.

Werkwijze

Onze werkwijze is eenvoudig en verloopt volgens onderstaand stappenplan:

  • U maakt een keuze uit het aanbod auto’s op onze website
  • U vult gemakkelijk de online (vrijblijvende) leaseaanvraag in
  • U ontvangt binnen 2 werkdagen ons leasevoorstel
  • U bekijkt de auto en krijgt gelegenheid een proefrit te maken
  • U bent tevreden en wij bestellen de auto
  • U rijdt in uw favoriete auto

Contact

Bij L’arssurance Bedrijfsverzekeringen bepaalt u zelf de looptijd van het leasecontract. Zodoende hoeft u als ondernemer geen groot voorschot uit uw eigen vermogen te bekostigen. Spreekt de werkwijze van L’arssurance Bedrijfsverzekeringen u aan en wilt u direct meer informatie over auto lease ontvangen? U kunt ons telefonisch of per mail bereiken. Wij staan graag voor u klaar.

Diensten

Boekhouding ZZP
Boekhouding MKB
Financial Lease
Loonadministratie
Belastingaangifte
Budgetcoacing/Budgetbeheer
Hypotheken

Formulieren

Boekhouding ZZP
Boekhouding MKB
Financial Lease
Loonadministratie

Documentatie

Boekhouding ZZP
Boekhouding MKB
Financial Lease
Loonadministratie

Contact gegevens
Industrieweg Zuid 22,
3958 VX Amerongen

T: 033-8880772
M: 06 13 71 53 53
E: info@drenthadvies.nl

Copyright 2021 Drenthadvies Bedrijfsverzekeringen - Alle Rechten Voorbehouden