033-8880772

info@drenthadvies.nl

Taxiverzekering via L’arssurance Bedrijfsverzekeringen – Direct een taxiverzekering – betaalbare taxiverzekering

Taxiverzekeringen zijn niet altijd even gemakkelijk af te sluiten. Veel verzekeraars vragen hiervoor de hoofdprijs of stellen onmogelijke voorwaarden. L’arssurance Bedrijfsverzekeringen biedt echter snel een betaalbare taxiverzekering. Wij weten als geen ander dat een goede taxiverzekering voor een taxibedrijf onmisbaar is. Wij vinden het bovendien logisch dat u zuinig bent op de auto(s) en bus(sen) die u gebruikt voor het taxibedrijf.

Taxiverzekering voor elke ondernemer

L’arssurance Bedrijfsverzekeringen vindt dat elke taxichauffeur op een normale wijze de kans moet krijgen om z’n taxi te kunnen verzekeren. Daarom bieden wij voordelige premies aan. Ook is het mogelijk om de taxiverzekering op particuliere (eenmanszaak, VOF of maatschap) of op zakelijke naam (BV) te zetten. Wij adviseren u graag over de verschillende taxiverzekeringen, waaronder Wettelijke aansprakelijkheid (WA), Beperkt Casco of All Risk. Eventueel kunt u de taxiverzekering uitbreiden met een inzittendenverzekering en/of een rechtsbijstandverzekering. Als onafhankelijk tussenpersoon onderzoeken wij met aandacht welke taxiverzekering het beste bij uw persoonlijke situatie en wensen past. 

Zonder schadevrije jaren

De meeste verzekeraars eisen over het algemeen minimaal 3 schadevrije jaren voor taxiverzekeringen. L’arssurance Bedrijfsverzekeringen vindt dat niet fair en daarom bieden wij een taxiverzekering zonder schadevrije jaren aan. Ook voor taxibedrijven die met minus schadevrije jaren te maken hebben (malus) kunnen wij iets betekenen. Wij gaan ervan uitdat elke taxichauffeur en elk taxibedrijf zijn auto(s) moet kunnen verzekeren. Alleen zo kunt u uw werk professioneel en veilig uitvoeren. Behalve individuele taxichauffeur, kunnen ook wagenparken bij ons terecht voor een taxiverzekering. 

Waarom kiezen voor L’arssurance Bedrijfsverzekeringen als tussenpersoon?

Wilt u een taxiverzekering afsluiten? L’arssurance Bedrijfsverzekeringen is uw adviseur voor taxiverzekeringen. Wij staan voor het volgende:

  • Persoonlijke aandacht
  • Advies over de verzekering die het beste bij u past
  • Brede dienstverlening
  • Korte communicatie lijnen
  • Onafhankelijk & Betrouwbaar

Wij snappen maar al te goed dat voertuigen de basis zijn voor elk taxibedrijf. Daarom moet u kans krijgt uw auto’s en busjes goed te verzekeren. Neem daarom snel vrijblijvend contact met ons om alle mogelijkheden door te spreken: 033-8880772.

Diensten

Boekhouding ZZP
Boekhouding MKB
Financial Lease
Loonadministratie
Belastingaangifte
Budgetcoacing/Budgetbeheer
Hypotheken

Formulieren

Boekhouding ZZP
Boekhouding MKB
Financial Lease
Loonadministratie

Documentatie

Boekhouding ZZP
Boekhouding MKB
Financial Lease
Loonadministratie

Contact gegevens
Industrieweg Zuid 22,
3958 VX Amerongen

T: 033-8880772
M: 06 13 71 53 53
E: info@drenthadvies.nl

Copyright 2021 Drenthadvies Bedrijfsverzekeringen - Alle Rechten Voorbehouden