Welkom bij L’arssurance Bedrijfsverzekeringen

Welkom bij L’arssurance Bedrijfsverzekeringen

Welkom om de site van L’arssurance Bedrijfsverzekeringen. Wij bieden zowel particuliere- als bedrijfsverzekeringen op maat aan. Ook kunt u bij ons terecht voor hypotheekadvies én verzorgen wij de boekhouding voor ZZP-ers en MKB-ondernemers. Onze klanten staan altijd op de eerste plaats. Daarom vinden persoonlijk contact erg belangrijk binnen onze dienstverlening.

Verzekeringen
Als tussenpersoon zijn wij een onafhankelijke partij die voor u op zoek gaat naar de beste verzekering(en). Eén van de taken van L’arssurance Bedrijfsverzekeringen is om u te ontzorgen. Als tussenpersoon spelen wij een actieve rol en stellen wij een toegesneden verzekeringspakket voor u samen. Dat doen wij zowel voor particulieren als voor bedrijven.

Risico’s afdekken
Wij helpen om persoonlijke of zakelijke risico’s af te dekken en adviseren u om de meest noodzakelijke verzekeringen af te sluiten. Ook kijken wij naar mogelijke andere risico’s. Hoe meer u kunt voorkomen, des te beter. Daarom helpen wij om tussentijds de risico’s en al uw verzekeringen te evalueren en daar waar nodig aan te passen. Tijdens de gehele looptijd van de verzekering zijn wij bovendien het aanspreekpunt bij schade. Mocht er van schade sprake zijn, dan staan wij u bij om dit vakkundig af te wikkelen.

Hypotheekadvies
L’arssurance Bedrijfsverzekeringen geeft deskundig financieel advies. Naast uitgebreide kennis van de voorwaarden van uiteenlopende verzekeringen, kunt u bij ons ook terecht voor hypotheekadvies. Samen met u kijken wij welke hypotheek het beste bij u past. Onder andere uw persoonlijke situatie, inkomsten en huidige woonomgeving zijn daarin bepalend.

Boekhouding ZZP-ers en MKB
L’arssurance Bedrijfsverzekeringen verzorgt ook de boekhouding van ZZP-ers en MKB-ondernemers. Zelfstandigen en ondernemers willen zich goed kunnen focussen op hun product of dienstverlening. Een boekhouding moet wettelijk worden bijgehouden, maar staat vaak onderaan de prioriteitenlijst. Wij zijn gespecialiseerd in het voeren van bedrijfsadministraties en dienen btw-aangiftes in, stellen jaarcijfers op en zorgen voor de loonstrookverwerking. Dit zijn zomaar een aantal boekhoudkundige taken die u aan ons kunt overlaten.