085-077 05 51

info@lbfinancielediensten.nl

Bedrijfsverzekeringen

Elke ondernemer wil onbezorgd kunnen functioneren. Op het moment dat u met risico’s te maken krijgt, is het prettig dat u hierin ondersteuning krijgt door een professionele partij. L’arssurance Bedrijfsverzekeringen heeft daarom verschillende bedrijfsverzekeringen, zodat u onbezorgd kunt focussen op uw bedrijfsvoering.
Aansprakelijkheidsverzekering
Op het vlak van bedrijfsverzekeringen bieden wij allereerst de mogelijkheid van een aansprakelijkheid-, arbeidsongeschiktheid- en rechtsbijstandverzekering. U investeert veel tijd, geld en energie in uw bedrijf. Daarom wilt u ongetwijfeld alles goed geregeld hebben. Mocht u onverhoopt toch te maken krijgen met bijvoorbeeld diefstal, brand, inbraak, bedrijfsongevallen, niet betalende klanten of niet geleverde goederen of schade aan derden, dan kan een brand -, aansprakelijkheid- of rechtsbijstandverzekering u helpen. De continuïteit van uw bedrijf mag niet in gevaar komen. Zodoende dat u zelfs aan een bedrijfsstagnatieverzekering kunt denken.
Werknemersverzekering
Als ondernemer bent u verantwoordelijk voor uw personeel. Dat betekent dat er diverse zaken goed op orde moeten zijn. Hebt u met langdurig ziekteverzuim te maken? Dat geeft uiteindelijk problemen in de productie. Een verzuimverzekering biedt dan uitkomst. Het kan ook voorkomen dat één van uw medewerkers (gedeeltelijk) arbeidsongeschikt raakt. Een goede verzuimverzekering is daarvoor prettig. Zelfs een zorgverzekering is iets wat u als werkgever voor uw medewerkers kunt regelen.
Gebouw en inventaris
Bedrijfsverzekeringen zijn er in alle soorten en maten. Wanneer u eigenaar bent van een pand of gebouw, dan is een gebouwenverzekering verstandig. Pacht of huurt u het pand? Dan is wellicht een huurdersbelangverzekering op z’n plaats. Vaak denken ondernemers niet meteen aan alle spullen die zij in bezit hebben. Toch loont het de moeite om een inventaris- en/of voorraadverzekering te nemen. Mocht er onverhoopt schade optreden door storm, of brand, dan weet u zeker dat uw investering niet in rook opgaat.
Pakketbedrijfsverzekeringen
Ondernemers kunnen zonder probleem ook een voordelige pakketverzekering afnemen bij L’arssurance Bedrijfsverzekeringen. Hoe meer bedrijfsverzekeringen in de bundel zitten, hoe hoger uw premiekorting. Hebt u hier interesse in en wilt u hierover met ons in gesprek? Bel of mail ons voor een vrijblijvende afspraak.
Diensten

Boekhouding ZZP
Boekhouding MKB
Financial Lease

Formulieren

Boekhouding ZZP
Boekhouding MKB
Financial Lease
Loonadministratie

Documentatie

Boekhouding ZZP
Boekhouding MKB
Financial Lease
Loonadministratie

Contact gegevens

Nijverheidsweg Noord
123 3812 PL Amersfoort

T: 085 – 007 05 51
E: info@lbfinancielediensten.nl

Copyright 2019 L’arssurance Bedrijfsverzekeringen – Alle Rechten Voorbehouden